top of page
Økologiske hudpleieprodukter
Pipettedroppe

Om Thatglow.no- Din indre og ytre glød

Velkommen til Thatglow.no – stedet der skjønnhet og kvalitet møtes.

Behind every great vision, there's a story. For Thatglow.no, den historien begynner med en far og hans datter. Inspirert av deres felles kjærlighet til hudpleie, ble Thatglow.no født.

Hudpleie, for oss, er mer enn bare produkter og rutiner. Det er en stund med ro i en ellers travel hverdag, en tid hvor vi gir slipp på bekymringer og dykker dypt inn i øyeblikket av selvpleie. Det har alltid vært en form for terapi, en mulighet til å stenge ute støyen fra verden og fokusere helt og holdent på seg selv. Det er i disse stundene vi finner vår indre glød, og det er denne gløden vi ønsker å dele med dere.

Drevet av denne lidenskapen, kuraterer vi et nøye utvalgt sortiment av koreanske hudpleieprodukter, alle valgt med kjærlighet og ekspertise. Vår forpliktelse er å levere kvalitet til gode priser, slik at alle kan oppleve gleden av både indre og ytre glød.

Vårt slagord, "Din indre og ytre glød", er mer enn bare ord for oss. Det minner oss om skjønnhetens tosidige essens og betydningen av å pleie både det fysiske og det indre.

Takk for at du blir med på vår reise. Det er en ære for oss å dele vår skjønnhetsfilosofi med akkurat deg.

Med kjærlighet, Teamet bak Thatglow.no

Om oss
Om oss
bottom of page